Hei alle!

Med noe hjelp fra min datakyndige bror har jeg endelig fått kommet igang med en hjemmeside knyttet til min lille bedrift! Men dere må nok uansett være litt tålmodige, det tar litt tid å få dette til 🙂

Nå er jeg ferdig med en herlig uke ferie med familien! så nå er hodet igjen innstilt på «Livet på landet» og veien videre med å bli en Inn på tunet gård! Jeg håper så inderlig at kommunene ser samme verdien i et slikt tilbud som «alle andre». En Inn på tunet gård skaper en viss verdi hos enkeltindivider som egentlig ikke kan måles i penger. Men den langsiktige økonomiske verdien i et helsefremmende tilbud som dette er verd å nevne. Ved å ha en hverdag med mening og mestring skaper livsglede som igjen bare gir positive ringvirkninger. Vi er ikke alle støpt i samme form og takk for det! Men det gjør også at vi alle har ulike behov og ulike måter og uttrykke oss på. Jobber en med mennesker så er det en ting en må ha med oss og prøve å lage en best mulig hverdag. Men en trenger også å bli utfordret, å «sy puter under armene» har aldri hjulpet noen i det lange løp. Her på gården må en ta i et tak, en ser at en faktisk må yte litt for at det ikke skal gå utover noen andre. Dyrene må jo ha mat. Det følger et visst ansvar med her. Og ved å ha litt ansvar vokser en jo litt. Da ruller mestringsfølelsen frem. Nei, nå gleder jeg meg bare til å komme igang her! Kom igjen kommunene! Prøv det ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *