Høsten nærmer seg

Hei alle!

Nå nærmer det seg høst og skolestart. Barna her i hus har nå to dager igjen med ferie. De syns det skal bli godt å komme inn i rutinene igjen og treffe alle sine klassekamerater igjen, selv om de har vært mye med venner i sommer. De aller fleste liker rutiner i hverdagen.

Ikke alle er like glad i ferie som oss, da de kanskje ikke har så lett for å være sosiale uten disse trygge rammene, da er det greit at ferien er på hell. Mens noen sitter kanskje å gruer seg til å måtte tilbringe halve dagen på skolebenken.

Jeg har derimot tørket støv av pcen og Inn på tunet permen min med alle regler og rutiner over Livet på landet tilbudet mitt. Så nå må det jobbes videre med KSL godkjenningen. Satser på å ta vernerunden på gården imorgen. Selv om den er tatt i hodet mange ganger, så må det ned på papiret og inn i skjemaet. Ha en plan på avvikene som må lukkes.

Ønsker alle en fortsatt fin ferie for de som ennå har det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *